Al van jongs af aan ben ik gepassioneerd om objecten in alle vormen te bestuderen. Door ogenschijnlijk eenvoudige materialen, structuren … te analyseren, werd ik getriggerd door de complexiteit die verborgen zit in objecten en ruimtes. De eenvoud die niet altijd zo eenvoudig is.
Daaruit voortvloeiend heb ik met onderscheiding interieurarchitectuur gestudeerd (Sint-Lucas, Gent) om zo mijn ideeën ruimtelijk te leren vertalen.

 

Met daarna diverse ervaringen binnen de kunst-, architectuur- en interieurwereld heb ik de knepen van het vak geleerd en ben ik momenteel te werk als interieurarchitect en meubelontwerper.

IMG_3869..JPG
Berglandschap Z�rich.JPG

Door enkele jaren aan de Belgische kust en in het Zwitserse berglandschap te wonen en werken, ben ik enorm geraakt door de verfijnde aspecten van de natuur. Kleurpaletten komen er op een uitdagend spontane en perfecte manier samen.
Tijdens de vele wandelingen in deze adembenemende omgevingen heb ik mij laten inspireren door de schoonheid van de geometrie, textuur en kleur die een bron van ideeën zijn.  Zo zijn de Kadenz en Atem tafel ontstaan.

IMG_3972.
VCD - F4_crop
Charlotte Brabant_Beeldmerk_RGB.png

studio charlotte brabant

interieurarchitectuur

+32 (0)495 48 79 59

info@charlottebrabant.com