top of page

Al van jongs af aan werd Charlotte gepassioneerd om objecten in alle vormen te bestuderen. Door ogenschijnlijk eenvoudige materialen, structuren … te analyseren triggerde de complexiteit die verborgen zit in objecten en ruimtes. De eenvoud die niet altijd zo eenvoudig is.
Daaruit voortvloeiend heeft Charlotte met onderscheiding interieurarchitectuur gestudeerd (Sint-Lucas, Gent) om zo haar creatieve ideeën ruimtelijk te leren vertalen.

 

Met daarna diverse ervaringen binnen de kunst-, architectuur- en interieurwereld heeft Charlotte de knepen van het vak geleerd en ben ik momenteel te werk als interieurarchitect en meubelontwerper.

IMG_3869..JPG
Berglandschap Z�rich.JPG

Door enkele jaren aan de Belgische kust en in het Zwitserse berglandschap te wonen en werken, werd Charlotte enorm geraakt door de verfijnde aspecten van de natuur. Kleurpaletten komen er op een uitdagend spontane en perfecte manier samen.
Tijdens de vele wandelingen in deze adembenemende omgevingen is de schoonheid van de geometrie, textuur en kleur een bron van ideeën zijn die zich vertalen in nieuwe vormen.

Charlotte Brabant_Beeldmerk_RGB.png

studio charlotte brabant

interieurarchitectuur

+32 (0)495 48 79 59

info@charlottebrabant.com

bottom of page